Museus de Martorell

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Vols gaudir de VISITES GUIADES GRATUÏTES als museus de "L'Enrajolada", Casa Museu Santacana, o bé al Museu Municipal Vicenç Ros? Aquest mes de setembre oferim visites guiades per a grups reduïts familiars o de convivència. Només heu de concertar la vostra visita al tel. 93 774 22 23 o bé al nostre correu museus@martorell.cat.

A Martorell podreu descobrir dos dels museus més importants de ceràmica de Catalunya. Dins "L'Enrajolada", Casa Museu Santacana, fundat l'any 1876 per Francesc Santacana i Campmany, hi trobareu arrambadors amb rajoles des del s. XIV fins al s. XX, plafons ceràmics, restes arquitectòniques i escultòriques d'antics palaus, cases senyorials, convents i esglésies medievals, recollides i conservades pel propietari de la casa i els seus descendents. Al Museu Municipal Vicenç Ros us endinsareu dins un convent caputxí de finals del s. XVII, on des de l'any 1945 es mostra la col·lecció privada de ceràmica del Sr. Vicenç Ros i Batllevell, dins la nau central de l'antiga església i les capelles del convent, així com d’altres peces d’escultura i pintura.

Pel que fa al Muxart, Espai d'Art i Creació Contemporanis, la seva exposició permanent "Muxart. Color i Composició" és d'accés lliure i gratuït, amb horaris de dijous i divendres de 17:30 h a 20:30 h (juny-setembre) i de 17 h a 20 h (octubre-maig). Tot l’any els dissabtes i diumenges de 10:30 h a 14 h.

Els Museus de Martorell hem reobert amb totes les mesures de seguretat implementades. Us hi esperem!

 

Contacte
Correu electrònic
museus@martorell.cat
Telèfon
93 774 22 23
Nom de l'empresa organitzadora
Museus de Martorell
Data de celebració
Setembre 2020
Horari
MUXART, Espai d'Art i Creació Contemporanis. Dijous i divendres de 17:30 h a 20:30 h (setembre) i de 17 h a 20 h (octubre-maig) Caps de setmana de 10:30 h a 14 h. L'ENRAJOLADA, CASA MUSEU SANTACANA. De dimarts a divendres al matí i dijous/divendres tarda (hora de visita a concretar) i caps de setmana de 10:30 h a 14 h. IMPRESCINDIBLE fer reserva prèvia per telèfon o correu electrònic. Visita individual o màxim 6 persones (unitat familiar o de convivència). MUSEU MUNICIPAL VICENÇ ROS. De dimarts a divendres al matí i dijous/divendres tarda (hora de visita a concretar) i caps de setmana de 10:30 h a 14 h. IMPRESCINDIBLE fer reserva prèvia per telèfon o correu electrònic. Visita individual o màxim 6 persones (unitat familiar o de convivència).
Població
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat
Pl. de les Hores, s/n. 08760-Martorell
Preu
Entrada gratuïta a tots els museus.
Mesures de seguretat
Ús obligatori de mascaretes per part dels usuaris/es.