Guia de l'oci

Visita el Museu Can Tinturé d'Esplugues de Llobregat

Població: 
Esplugues de Llobregat
|
Telèfon: 
93 470 02 18
|
Email : 
museus@esplugues.cat
|
* Els museus d'Espugues estan oberts en el seu horari habitual per a públic individual (de dimarts a divendres per la tarda, dissabtes mati i tarda, i diumenges mati).

 

Vols conèixer millor la història de la rajola de mostra? Visita el Museu Can Tinturé!

 

Can Tinturé presenta la col·lecció de rajola de mostra de Salvador Miquel, amb la qual cosa esdevé el primer museu monogràfic d’aquest tema al món. Aquesta col·lecció descobreix la importància com a expressió artística i patrimoni cultural de les rajoles de mostra, que van constituir els revestiments ceràmics de molts habitatges de Barcelona, d’arreu de Catalunya i de la Península Ibèrica des dels temps medievals fins al moment en què es va industrialitzar el seu procés de fabricació.

La visita proposa un recorregut cronològic resseguint l’evolució estètica de la rajola de mostra, des de l’època medieval fins al segle XIX.

 

Informació pràctica

Visita lliure a l'exposició permanent Col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel amb entrada gratuïta fins el 15 de setembre (AGOST TANCAT).

 

Serveis temporalment no disponibles:

- Visites guiades al Museu Can Tinturé i Museu de ceràmica " La Rajoleta"

- Audioguies de visita al Museu Can Tinturé

- Fulls de sala en text o braille

- Préstec de cadira de rodes

- Préstec de conte familiar de visita

Mesures de seguretat: 
Per visitar el Museu Can Tinturé: - Portar la teva mascareta i utilitzar-la durant tota la visita - Visitar el museu individualment o en grups de convivència - Mantenir la distància de 2 m. amb la resta de visitants - Higienitzar les mans a l'entrada del museu No està permès: - Accedir al museu amb febre - Tocar cap element de l’interior del museu: taules, vitrines, peces, interactius
Data celebració: 
Març 2021
Horari de visita: 
De dimarts a divendres de 17 a 20 h / Dissabtes de 10 a 14 i de 17 a 20 h / Diumenges de 10 a 14 h. AGOST TANCAT
Població: 
Esplugues de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer de l'Església, 36
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museus d'Esplugues de Llobregat
Telèfon: 
93 470 02 18
Email : 
museus@esplugues.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868