Sense catalogar

Jardí del Pont de Can Sunyer

Zona esportiva i de lleure amb espai de pícnic (dues taules), zona de parc, taula de ping pong i pista poliesportiva.
Està prohibit fer foc dins del recinte pel risc d'incendis.

Zona de pícnic i lleure del nucli urbà de Castellví

Espai amb dues taules de pícnic, zona de lleure i petanca, al costat del bosc i a pocs metres del nucli urbà de Castellví de Rosanes. Accés exclusiu a peu. Hi ha aparcament a pocs metres.

Parc Canals i Nubiola. Espai per a esbarjo familiar

Àrea recreativa ubicada en l'entorn natural del Parc Canals i Nubiola. Zona d'esbarjo familiar que compta amb zona de pícnic, 8 barbacoes, taules i bancs, i un circuit esportiu. A més és el punt d’inici i final de la Ruta Verda.

Areny del Molí

Al costat del riu Llobregat tenim un àrea ZEPA (Zona Especial Protecció d'Aus) anomenada Areny del Molí on tenim taules, barbacoes, i espai per córrer la canalla i jugar a futbol. De fàcil accés amb els cotxes i al costat de la carretera d'Abrera a Manresa. No té un horari i no està tancat.

Parc Forestal de Can Cases

El Parc de Can Cases de Martorell, antigues terres de conreu cedides per SEAT a l'Ajuntament, va ser inaugurat el 1988 i va ser catalogat per la Generalitat de Catalunya forest d'utilitat pública pel seu interès social i recreatiu.

Subscriure a RSS - Sense catalogar

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868