Els restaurants del col.lectiu Sabors de l'horta visiten als productors del Parc Agrari

Comparteix:

Els membres del col·lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta han participat en una jornada per conèixer els productes i productors/es que treballen al Parc Agrari del Baix Llobregat, i, dels que formen part de la Xarxa de productes de la terra.

En aquesta ocasió han visitat els camps de la productora del Parc Agrari del Baix Llobregat: “Tugas i companyia”. Són productors des de 1885, i tenen els camps d'horta, figueres i pruneres a Viladecans, i, els camps de cirerers a Sant Climent. Cultiven i venen fruita i verdura ecològica directe als consumidors. Productes ecològics i certificats amb el compromís de màxima qualitat i proximitat. 

Seguidament els restauradors han participat en una activitat gastronòmica amb la carxofa i el calçot com a protagonista, i on també han pogut conèixer altres productes elaborats com l'Oli Verus d'Olesa de Montserrat i Cervesa de Carxofa de la Cooperativa Agrària Santboiana. A més, han tingut l'oportunitat de trobar-se i donar la benvinguda als nous restaurants adherits al col.lectiu 2024: Bart Burger gastronòmic, La Volta, Restaurant Atrévete, El Forn Restaurant i Mamut Beach. 

L'objectiu de les jornades és també generar un espai de relació i networking entre els diferents restaurants que formen part del col·lectiu, per afavorir la cohesió del grup i el sentiment d’orgull de formar part d’aquesta família de Sabors de l’Horta del Baix Llobregat.