Trobada de restaurants a Mercabarna per visitar els productors de producte fresc del parc agrari

Comparteix:

Aquest passat dijous, dia 30 de novembre, s'ha celebrat de la mà del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat la segona trobada del col·lectiu gastronòmic Sabors de l'Horta.

Aquesta trobada ha tingut lloc a Mercabarna, amb l'objectiu de conèixer els productors del Parc Agrari del Baix Llobregat que cultiven Producte Fresc. 

Al llarg de la trobada s'ha realitzat una sessió de formació pràctica de màrqueting a càrrec de Raquel Fructós, CEO de The Smart Bubble i consultora en Neuromarqueting, on s'ha tractat com dissenyar les cartes dels restaurants per guanyar rentabilitat i potenciar el producte fresc com a valor diferencial. 

La jornada ha servit per generar xarxa entre els productors del Parc Agrari i els cuiners del col·lectiu Sabors de l'Horta, alhora que, ha posat en valor els productes i la gastronomia del Baix Llobregat.