Sant Jordi a l'Splau

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

Aquest Sant Jordi, el centre comercial Splau convida a totes les famílies a participar en una jornada especial plena d'activitats i entreteniment.

El divendres 19 d’abril de 18h a 21h i dissabte 20 d’abril de 12h a 14h i de 15h a 21h, els visitants del Splau tindran l'oportunitat de gaudir d'una àmplia gamma d'activitats gratuïtes dissenyades especialment per als més petits de la casa, que es duran a terme a la planta 0, davant la font:

- Taller ‘Casc de cavallers’: On els nens i nenes podran retallar, enganxar i emportar-se a casa un casc d’un autèntic cavaller.
- Taller ‘Punt de llibre’: On podran crear el seu propi punt de llibre personalitzat.

A més a més, durant tota la jornada, les famílies podran gaudir d'un ambient musical animat per una caravana DJ en directe, la Lola Van, la primera DJ Truck equipada amb aparells tècnics i altaveus integrats per convertir la música en una experiència única.

I no hi ha Sant Jordi sense rosa! Per això, divendres i dissabte es repartiran roses naturals gratuïtes.

El dia 23 d’abril, aquells que vulguin col·laborar solidàriament poden adquirir una rosa a l’Associació Barri Riera: els fons recaptats serviran per finançar activitats lúdiques destinades als més grans del barri.

Per als amants de la lectura, la FNAC i La Casa Del Llibre de l'Splau ofereixen descomptes especials. A l'FNAC, s'aplicarà un 10% de descompte per a les lectures, mentre que a La Casa Del Llibre, oferirà un 10% de descompte per a les pròximes compres de llibres. A més, com a regal, es proporcionarà un punt de llibre. Si la compra supera els 35 euros, a més d'aquest descompte, també es regalarà una bossa.

Fitxers adjunts
Contact
Correu electrònic
pac.splau.contractor@unibail-rodamco.com
Telèfon
934 71 90 80
Nom de l'empresa organitzadora
Splau
Data de celebració
19 i 20 d'abril
Any de celebració
2024
Horari

El divendres 19 d’abril de 18h a 21h i dissabte 20 d’abril de 12h a 14h i de 15h a 21h

Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Avinguda del Baix Llobregat S/N - 08940
Preu

Gratuït

Cal fer reserva previa
No és necessari