Els Sabors de l'Horta del Baix Llobregat 2018 en marxa!

Un any més, el Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i els restauradors de qualitat del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2018, l’acció gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del territori.

Als restaurants de la temporada anterior s’incorporen 10 restaurants més de Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Martorell i Viladecans comptant ja en un total de 50 establiments que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

"Els Sabors de l'Horta" és la millor manera de descobrir la qualitat gastronòmica de la nostra comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se suma les cireres, els espàrrecs, les bledes, el brócoli, calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit del Parc Agrari, a més del nostre pollastre Raça Prat. Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

Com a novetat, en el marc de les accions d’aquesta temporada, i amb la fi de conèixer d’una manera més propera els protagonistes d’aquesta acció gastronòmica, es posarà en marxa un nou pla estratègic de comunicació, que s’iniciarà amb la realització d’un vídeo promocional i posts promocionals a través de xarxes socials dels restaurants Sabors de l’Horta i el producte Fresc del Parc Agrari.

De la mateixa manera, es realitzaran durant l’any 3 sortejos on el premi seran menús de dinars o sopars per a 2 persones centrats en els productes Carxofa Prat, Cireres i productes de la tardor, segons temporada.

Tota la informació de la campanya i dels establiments participants la trobeu al web www.productefresc.cat.

 

 

 

 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868