36 empreses del Baix Llobregat reben el distintiu de qualitat turística SICTED

El compromís per la qualitat turística es cosolida a la comarca. 36 empreses del Baix Llobregat reben el distintiu de compromís per a la qualitat turística, del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED).

Coincidint amb el 10è aniversari de la implantació del SICTED  a la província de Barcelona, l’acte de lliurament de diplomes ha tingut lloc avui dimecres a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, un acte organitzat per Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona en el qual s'ha reunit a totes les empreses de la província de Barcelona que implanten aquest sistema de qualitat.

De les 36 empreses distingides al Baix Llobregat, 33 empreses renoven el distintiu, i 3 empreses l’han rebut enguany per primer cop. Aquestes empreses noves són la Cripta Gaudí de la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló), el restaurant Amarena (La Palma de Cervelló) i el restaurant Cèntric Gastrobar by Ona Nuit (El Prat de Llobregat).

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat es va incorporar al SICTED l’any 2007. Aquesta aposta per la qualitat a la nostra comarca fomenta entra altres coses la coordinació del sector públic i privat del Baix Llobregat, i impulsa la bona imatge del nostre territori.

A Espanya hi ha 183 destinacions i un total de 4.570 empreses, al conjunt de Catalunya hi ha 16 destinacions i 514 empreses i serveis reconeguts pel SICTED. La demarcació de Barcelona és líder del projecte amb 12 destinacions (entre les quals el Baix Llobregat) i 432 empreses distingides el 2014.

 

Ets una empresa o servei del territori i VOLS PARTICIPAR?

El Consorci de Turisme obre fins el 26 de febrer la convocatòria d'adhesió a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat, amb la fi de poder incorporar-ne de noves i treballar conjuntament, tot considerant que l’aposta per la qualitat és un important pas cap al desenvolupament turístic del Baix Llobregat.

El període d’implantació per a les noves empreses es desenvoluparà des de març fins a novembre de 2015.

 

Per a més informació, les empreses interessades poden consultar el dossier informatiu. També poden posar-se en contacte amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Sra. Noemí Lozano al telèfon 93 685 24 00 Ext. 552, o per email a turisme@elbaixllobregat.cat.

 

36 empreses i entitats guardonades al Baix Llobregat, a les quals agraïm el seu esforç i la seva participació en el projecte:

 

BEGUES: Caves Montau de Sadurní 

CASTELLDEFELS: Canal Olímpic de Catalunya; GAU Catering; Oficina de Turisme Local i Comarcal de Castelldefels; Platja de Castelldefels; Serveis Reunits - Trenet Turístic

EL PRAT DE LLOBREGAT: Academia Sánchez-Casal;  Alberg de Centre Esplai; Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat; Centre Municipal de Vela del Prat; Cèntric Espai Cultural; Cèntric Gastrobar; Consorci per a la Protecció i Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat; La Porta del Delta; Platja del Prat de Llobregat; Restaurant La LLuna en un Cove; Restaurant La Masia - Acadèmia Sánchez-Casal; Sallés Hotel Ciutat del Prat

GAVÀ: Foto Pir Video; Parc Arqueològic Mines de Gavà; Platja de Gavà; Restaurant Les Marines; Restaurant Major Trentasis; Restaurant Tropical; Restaurante Barbacoa Europa

LA PALMA DE CERVELLÓ: Restaurant Amarena

SANT BOI DE LLOBREGAT: Avant Grup; Museu de Sant Boi

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ: Cripta Gaudí Colònia Güell

TORRELLES DE LLOBREGAT: Catalunya en Miniatura; El Bosc Animat

VILADECANS: Atrium Viladecans; Can Calderón Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses; CUBIC; Fundació privada Sigea; Hotel Ibis Barcelona Aeropuerto

 

MÉS INFORMACIÓ DEL SICTED AQUÍ

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868