BASES DEL FUNCIONAMENT DEL SORTEIG:

“Menú Sabors de l’Horta”

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat realitza un sorteig al perfil d'Instagram de Turisme Baix Llobregat de la campanya “Menú Sabors de l’Horta” (https://www.turismebaixllobregat.com/ca/saborsdelhorta ). A continuació, es detallen les indicacions sobre el funcionament del sorteig:

COM PARTICIPAR
Per participar cada persona usuària haurà de tenir un compte a Instagram, i respectar les condicions d’aquesta xarxa: (http://instagram.com/legal/terms/).

Les persones participants hauran de seguir aquestes indicacions:
1- Seguir el perfil d’Instagram de Turisme Baix Llobregat (@TurismeBaixLlobregat) i de Parc Agrari del Baix Llobregat (@parcagraribaix).
2- Donar “like” al post on es fa el sorteig al perfil d’Instagram de Turisme Baix Llobregat.
3- Comentar i mencionar amb qui voldries degustar un “Menú de cirera del Baix Llobregat” al post d'Instagram de Turisme Baix Llobregat.

TERMINI
El termini per participar en el sorteig s'inicia a partir de la publicació d’aquesta campanya de promoció al perfil d’Instagram de Turisme Baix Llobregat i finalitza el 2 de juny de 2023 a les 23:59 hores.

PARTICIPANTS
Podran participar totes aquelles persones físiques majors de 18 anys.
La participació en el sorteig suposa l'acceptació íntegra de totes les bases.

PREMI
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat sorteja 4 menús, per a dues persones, que tenen tenen com a ingredient protagonista la cirera del Baix Llobregat.  Les persones guanyadores aniran als restaurants: Arrels, la Masia-Acadèmia Sánchez Casal, el Racó i el Mirador de Sant Just. 


*El Consorci de Turisme es reserva el dret de modificar el premi per motius aliens a l'organització. Substituint per premis de contingut i valor equivalent.

COM ES FARÀ EL SORTEIG
El termini per participar finalitza el 2 de juny de 2023 a les 23:59 hores.

La selecció de la persona guanyadora tindrà lloc el 3 de juny de 2023 i s'utilitzarà la plataforma de selecció aleatòria Easypromos, que emetrà un certificat de validesa del mateix sorteig amb la persona guanyadora i suplents.

COMUNICACIÓ DE LA PERSONA GUANYADORA
El nom de la persona guanyadora serà publicat al perfil d’Instagram de Turisme Baix Llobregat el 3 de juny de 2023.
Les persones guanyadores rebran un missatge privat informant-los que han estat les persones premiades del sorteig “Menú Sabors de l’Horta”. Per tal que rebin el premi, les persones guanyadores hauran de confirmar i acceptar el premi responent a aquest missatge abans del termini de 10 dies a partir de la data que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat hagi fet el comunicat via missatge directe d'Instagram.

Tanmateix, si la persona guanyadora no contesta en 10 dies a partir de la data del comunicat del premi, el premi es donarà per defecte a la persona guanyadora suplent. En aquest cas, la persona guanyadora suplent rebrà un missatge directe d'Instagram informant-la que ha estat premiada al sorteig “Menú de cirera del Baix Llobregat”. Per tal que rebi el premi, la persona guanyadora suplent haurà de confirmar i acceptar el premi responent a aquest missatge abans del termini de 72h a partir de la data que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat hagi fet el comunicat via missatge directe d'Instagram.

És important que es revisi la safata de sol·licituds de missatges així com la de correu brossa o SPAM.

El premi serà personal i intransferible.

CONDICIONS PEL LLIURAMENT DELS PREMIS
El premi s'enviarà per correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicat per la persona guanyadora. La reserva al restaurant serà feta pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, qui gestionarà la reserva prèvia per garantir la disponibilitat.

VALIDESA DEL PREMI
Les persones guanyadores podran gaudir del “Menú Sabors de l’Horta” fins al 2 de juliol.
*Per gaudir del premi caldrà informar prèviament al Consorci de Turisme del Baix Llobregat qui gestionarà la reserva.

PROTECCIÓ DE DADES
Amb la participació a aquest concurs, autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades facilitades segons les bases de participació.

S'informa que el responsable del tractament serà el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb la finalitat de promoure i gestionar les activitats, promocions i concursos que realitza, quedant legitimat el seu tractament per la seva autorització en nom propi i de les persones que hi figuren d’acord amb el detallat anteriorment i comprometent-se a comunicar aquestes aspectes legals detallats a totes les persones que hi figuren en el medi publicat.

Aquestes dades seran conservades de forma indefinida i d’acord amb la normativa d’arxius aplicables.

Les seves dades identificatives només seran publicades si resulta persona guanyadora del concurs que es realitza, i podran ser publicades en la web, xarxes socials i altres mitjans de difusió d’aquest Consorci.

En qualsevol cas pot revocar el consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació o portabilitat, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial identificatiu, adreçat a dpd.turisme@elbaixllobregat.cat o posar-se en contacte amb el delegat de protecció de dades d’aquesta entitat en dpd.turisme@elbaixllobregat.cat. En cas de disconformitat amb el tractament, també té el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades a apdcat.gencat.cat.

Per a més informació:
Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

Per a més informació:
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Tel. 93 685 24 00   |  www.turismebaixllobregat.com |  turisme@elbaixllobregat.com


ORGANITZA:

logo