Festa i plantada de rosers al Parc de Torreblanca

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

El parc de Torreblanca esdevindrà el diumenge 28 de gener l'escenari de celebració de la tradicional festa i plantada de rosers que cada any per aquestes dates organitzen l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l'Ajuntament. La cita fa honor al sobrenom de 'Ciutat de les Roses' amb què es coneix Sant Feliu i contribueix a la difusió de la cultura i la tradició roserístiques del municipi.

La festa començarà a les 10 h amb una botifarrada popular i continuarà amb la plantada popular de rosers. A les 11 h s'impartiran els tallers per aprendre a plantar i a podar rosers i s'iniciarà el Concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser". A més, durant tot el matí hi haurà parades de venda de rosers i de tots els estris i accessoris necessaris per cultivar-los.

L'esdeveniment inclou també una visita guiada per descobrir el parc de Torreblanca a través d'un itinerari guiat, que s'iniciarà a les 12 h.

Concurs de dibuix infantil
En el marc de la festa del roser se celebrarà el Concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser", adreçat a infants d'entre 6 i 12 anys, que podran participar en la modalitat "Roses i rosers" o en la modalitat "Jardins amb roses". Les inscripcions es faran el mateix dia, d'11 a 12 h, al Parc de Torreblanca, on es facilitarà la làmina oficial a aquells que no la tinguin. Els treballs s'hauran de presentar a les 13.30 h al mateix parc.

Els dibuixos presentats seran exposats del 2 al 4 de febrer a la sala d'exposicions del Palau Falguera i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 4 de febrer, a les 13 h, al mateix lloc. Els premis consisteixen en dues entrades per anar a Port Aventura per al guanyador o guanyadora de cada categoria i modalitat.

La Festa i plantada de rosers se celebra amb la col·laboració del mateix Parc Torreblanca, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i forma part del 18è cicle d'activitats als parcs que organitza l'AMB.
 

Contacto
Correu electrònic
ajuntament@santfeliu.cat
Telèfon
936858000
Nombre de la empresa organizadora
Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat
Fecha de celebración
28 de gener
Año de celebración
2024
Horario

De 10 a 14 h

Población
Sant Feliu de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Parc de Torreblanca - 08980
Reserva previa
No és necessari